Een koppel heeft een beeldschone tweeling gekregen, lees verder om meer te weten te komen

Gepubliceerd op 05/11/2021
Advertentie

De tweeling Ava Marie en Leah Rose Clements werden in 2010 geboren. Hun ouders wisten toen meteen dat hun levens voorgoed zullen veranderen. Lees verder om meer foto’s te zien van deze beeldschone eeneiige tweeling die wereldwijd bekend is.

Te vroeg op de wereld gekomen

Ava Marie en Leah Rose Clements zijn in 2010 geboren, maar vier weken te vroeg. Hun moeder Jaqi zei het volgende: ‘Het is nu begrijpelijk waarom zij eerder ter wereld kwamen. Hun karakters en persoonlijkheid zeggen genoeg. De perfecte omschrijving!’

Vroeg Geboren

Te vroeg op de wereld gekomen

Naturel

De schoonheid van de tweeling bleef niet onopgemerkt. Iedereen was verbaasd en weggeblazen door de meisjes. Hun grote, groene ogen zeggen genoeg en de tijdschriften mogen plaats gaan maken voor deze schoonheden!

Natuurlijke Schoonheid

Naturel

Model worden

Het bleef maar door de rondte gaan, de schoonheid van de meisjes. Onbekenden kwamen op straat naar Jaqi toe en vertelden haar dat haar dochters wel model moesten worden. Jaqi ging er nog even goed over nadenken en vond dit eigenlijk een prima idee!

 Ze Zouden Modellen Moeten Zijn!

Model worden

Slechte timing

Maar Jaqi had ook nog een zoontje van twee jaar. Zij tekende echter een contract voor de twee meisjes bij een modellenbureau in Los Angeles, maar na een paar maanden realiseerde Jaqi dat dit wellicht niet het juiste moment was. De zorg voor haar kinderen was erg veel en de meisjes konden simpelweg geen modellenwerk doen op zo’n leeftijd.

Niet De Juiste Tijd

Slechte timing

Geen spijt ervaren

Jaqi had geen spijt van het feit dat zij de modellen carrières van haar dochters op pauze had gezet. Zij wist dat dit het beste voor ze was en zij gunde haar kinderen een normale jeugd. Het was voor haar ook belangrijk dat Ava en Leah in de toekomst hun eigen keuzes konden maken.

Geen Spijt

Geen spijt ervaren

Onder druk gezet

De moeder wilde haar dochters nooit van haar leven onder druk zetten. Het was voor haar dan ook belangrijk om de meisjes te laten weten dat het niet het einde van het hoofdstuk was. Jaqi wilde dat de tweeling een eerlijke kans in de toekomst zou krijgen om hun te laten beslissen of dit iets voor ze was.

Onder Druk Zetten

Onder druk gezet

Te jong

De meisjes waren niet blij met de keuze van hun moeder. Maar je moet begrijpen dat ze nog peuters waren, en ook niet ontwikkeld genoeg waren om hun eigen keuze te maken en de consequenties te begrijpen. Jaqi en haar echtgenoot begrepen er zelf ook weinig van, maar wisten dat dit nu het beste was voor iedereen.

Niet Oud Genoeg

Te jong

7 brengt geluk

Er is altijd gezegd dat 7 het geluksgetal was van Jaqi. Zij had iets met bijgeloof, en het was daarom ook geen toeval dat de meisjes op 7-7 ter wereld kwamen. De verjaardag van de eeneiige tweeling stond om de hoek. Op 7 juli 2017 zouden zij 7 jaar worden.

Geluksgetal

7 brengt geluk

Nog een kans

Na hun zevende verjaardag kwam Jaqi met een geweldig idee. Ze stelde voor dat, als Ava en Leah dit wilden, ze hun modellen carrière een nieuw leven wilde inblazen. De meisjes zaten al op dansen en zwemles, dus nu zou modellenwerk daar ook een onderdeel van worden.

Tweede Kans

Nog een kans

Beroemd worden

Ava en Leah stonden al graag in de schijnwerpers, dus dit idee kwam perfect uit. De twee dansten en zongen heel wat af en hadden geen podiumvrees, zij waren gek op het publiek.

Schijnwerpers

Beroemd worden

De perfecte kans grijpen

Jaqi voelde zich meer op haar gemak bij het idee dat de meisjes nu hun eigen beslissingen konden nemen. En toen kwam er een perfecte kans op hun pad! Een van de buren stond op het punt een boetiek te openen en diegene had modellen nodig. De Clements tweeling waren daar de geschikte kandidaten voor natuurlijk!

Screen Perfecte Kans 2020 06 23 At 5.30.03 PM

De perfecte kans grijpen

Ontwikkeling

Maar Jaqi was nog altijd bezorgd dat het modellenwerk de ontwikkeling van Ava en Leah sterk zou beïnvloeden. De moeder besloot kleine stapjes te zetten en was niet bezig met make-up en dure kleding. Jaqi ging het op haar eigen manier doen.

Rusting Aan

Ontwikkeling

Geduld en tijd nodig

Doordat de tweeling nog jong was hadden ze veel tijd en geduld nodig om alle ins- en outs van het vak te leren. Het uiterlijk was een pluspunt, maar daar draait het niet alleen om in de modellenwereld. Ava en Leah hadden nog een hoop te leren.

Geduld En Tijd

Geduld en tijd nodig

Twee modellenbureaus

Jaqi dacht eerst dat het vinden van een nieuw modellenbureau een lastige opgave zou zijn, doordat de laatste klus alweer zes jaar geleden was. Zij had het echter mis. De moeder hoorde namelijk van bijna ieder modellenbureau dat ze akkoord gingen! Uiteindelijk werden zij gecontracteerd bij twee modellenbureaus.

2 Modellenbureaus

Twee modellenbureaus

Dilemma’s

De moeder was trots vanwege het idee dat twee modellenbureaus haar dochters zullen vertegenwoordigen. Op deze manier konden zij veel bekender worden en kregen zij meer kansen. Maar toen ontstond er een klein probleempje. Beiden bureaus wilden de tweeling tegelijkertijd zien. Jaqi wist niet wat ze moest doen, maar loste het probleem uiteindelijk op.

Dilemma

Dilemma’s

Instagram profiel aanmaken

Jaqi vond het een goed idee om een Instagram profiel aan te maken voor Ava en Leah. De pagina heette @Clementstwins. Het profiel is in juli 2017 aangemaakt, zonder enige verwachtingen. Wie had ooit gedacht dat de pagina zoveel aandacht zou krijgen? Daarnaast was deze stap ook de weg naar een fanbase voor de meisjes en kon het als portfolio worden gebruikt voor modellenbureaus.

Instagram

Instagram profiel aanmaken

Wat schuilt er achter het succes

Het account is niet alleen gegroeid door de schoonheid van de meisjes. Jaqi deelde haar geheim achter het succes. Het is cruciaal om de juiste kennis te bezitten om een juiste foto te maken! Weinig foto’s geven niks, maar de kwaliteit en resolutie moeten uitstekend zijn.

Geheim Voor Succes

Wat schuilt er achter het succes

2017 werd het jaar

De moeder van de tweeling wist zeker dat 2017 het jaar van haar gezin werd. Ze geloofde in het universum en dat nummer 7 haar geluksgetal was. Daarnaast had zij ook het gevoel dat de familie iets spannends stond te wachten.

2017

2017 werd het jaar

De broer

De broer van Ava en Leah, Chase, was ook een uitmuntend talent. Hij was een model, ook acteur en werd uiteindelijk bij hetzelfde modellenbureau als zijn zusjes gecontracteerd. Alle kinderen waren succesvol.

Chase Had Ook Talent

De broer

Druk

Kort na het begin van hun modellen carrière werden Ava en Leah heel beroemd. Ze kregen meerdere baantjes per week, gezien het feit dat niemand genoeg van ze kon krijgen!

v

Druk

Een leerproces

Jaqi wist dat ze weinig ervaring had in de modellenwereld. Er was een nieuwe wereld voor haar geopend en ze kon moeilijk pijlen wie ze wel of niet kon vertrouwen. De moeder zei dat ze gaandeweg veel over de industrie heeft geleerd en dat het belangrijk is dat je weet wie er voor je kan komen te staan.

Veel Geleerd

Een leerproces

Druk op de wegen

Een van de nadelen aan de modellenwereld is het vele reizen, ook wel het verkeer. Het duurt soms 5 – 6 uur om L.A. door te komen! Dit is slechts een klein onderdeel van de industrie waar je helaas aan moet geloven als je model bent.

Veel Verkeer

Druk op de wegen

Vertrouw weinig mensen

Jaqi wist na een tijdje dat ze niemand in de industrie moest vertrouwen. De moeder begreep al snel dat niet iedereen behulpzaam was en zij had een selectief groepje mensen om zich heen die zij wel in vertrouwen kon nemen.

Je Kan Niet Iedereen Vertrouwen

Vertrouw weinig mensen

Negatief

Jaqi zei dat ondanks het feit dat haar dochters het hadden gemaakt in de modellenwereld, er ook veel negativiteit op hun pad kwam. De moeder probeerde deze uitlatingen te negeren, maar dat ging niet altijd zonder slag of stoot.

Negativiteit

Negatief

Verdriet

Een van de opmerkingen die haar is bijgebleven was dat de meisjes er verdrietig uitzagen en dat zij er geen zin in leken te hebben. Dit klopte overigens niet en de waarheid was heel anders.

Verdrietig

Verdriet

Advertentie