Deze 96-jarige dame heeft een wel héél bijzonder interieur

Gepubliceerd op 03/05/2021
Advertentie

Jane Street 148

De zussen Carla en Gladys Spizzirri wachtten op het moment dat zij het huis op Jane Street 148 konden bezoeken. Op een dag stond het huis op het punt om in de verkoop te gaan, wat alle geïnteresseerden een kans aan bood om te zien wat er zo speciaal was aan het huis. Iedereen was ontzettend verrast! Lees meer om te zien wat voor spannends dit huis te bieden heeft.

Interessant Interieur

Jane Street 148

Niets bijzonders

Het gebied rondom het huis is heel gewoon. Alle huizen in deze straat zien er hetzelfde uit aan de buitenkant en je zal niet gauw denken dat er iets speciaals zit aan de binnenkant. Maar niets is wat het lijkt..

Niks Speciaal

Niets bijzonders

Niemand weet alles

Bewoners dachten altijd dat ze alle ins- en outs wisten van de buurt. Daarom zeiden en dachten ze nooit dat er iets speciaals zou zijn in het huis van de oude vrouw. Maar alles wat ze dachten te weten klopte toch niet.

Niet De Hele Waarheid

Niemand weet alles

De zusters Clara en Gladys

Het was een heel normale dag voor de makelaars zusjes en er gebeurde niks geks op kantoor. Daarom dachten ze nooit dat er dit keer iets speciaals zou gaan gebeuren. De zussen Clara en Gladys waren de eigenaren van het bedrijf en waren de vooral bezig met het beantwoorden van telefoontjes, het sluiten van deals en bezichtigen van huizen.

Niets Bijzonders

De zusters Clara en Gladys

Verbaasd

Carla en Gladys waren erg goed in hun werk en wisten alles af van de branche. Doordat hun dagen vrijwel hetzelfde waren gebeurde er nooit iets verrassends. Maar deze keer was het anders!

Verwonderd

Verbaasd

Een grote verrassing

Toen ze die dag naar hun werk gingen, gebeurde er iets heel onverwachts. Ze wisten niet dat ze voor een grote verrassing kwamen te staan.

Grote Verassing

Een grote verrassing

Mevrouw Joyce

De telefoon ging af, net zoals altijd. Zij dachten niet dat het iets bijzonders zou zijn. De persoon die belde was een vrouw genaamd Joyce. Ze kondigde de zussen aan dat ze haar huis wilde verkopen.

Joyce

Mevrouw Joyce

Een geheim

Joyce haar stem klonk een beetje twijfelachtig. Ze vertelde Carla en Gladys dat ze haar huis wilde verkopen, maar ze konden aan de toon van haar stem horen dat ze daar op zat te wachten. Daarnaast onthulde Joyce een geheim aan de zussen waar zij van geshockeerd waren.

Schokkend Geheim

Een geheim

Een nieuw begin

Zodra mensen hun huis verkopen zijn ze vaak blij en klaar voor een nieuwe start. Joyce haar reactie was niet zo, zij was zeker niet blij met de verkoop van haar huis.

Nieuw Begin

Een nieuw begin

Joyce hield iets achter

Toen ze met Joyce spraken, hadden zij het gevoel dat ze iets achterhield. Ze waren bang dat dit iets ergs kon betekenen, wat het uiteindelijke verkoopproces negatief zou kunnen beïnvloeden. Daarom waren ze erg benieuwd naar het geheim van Joyce.

Joyce Verborg Iets

Joyce hield iets achter

Wat gebeurt daar?

Joyce had geen last van schimmel of een kapotte ketel. Haar geheim was iets heel anders en veel groter dan wat zij in gedachten hadden. De zussen waren erg nieuwsgierig en wilden weten wat er aan de hand was.

Wat Is Er Aan De Hand?

Wat gebeurt daar?

Ervaren makelaars

De zussen hadden veel ervaring als makelaars en dachten dat ze alles al hadden gezien. Desondanks alle ervaring, zagen ze dit niet aankomen.

Veel Ervaring

Ervaren makelaars

Interessante ideeën

De zussen zaten vol zelfvertrouwen en dachten al het nodige al te hebben meegemaakt door hun opgebouwde vaardigheden en ervaring binnen de branche. Toen ze speculeerden over het geheim van Joyce kwamen zij met wat ideeën, maar dat kwam niet in de buurt van het uiteindelijke geheim van Joyce.

Interessante Ideeën

Interessante ideeën

Toronto

Gladys en Carla weten alles over Toronto en zaten al jaren in de vastgoedsector. Iedereen kende de twee en wist dat ze altijd de mooiste appartementen beschikbaar hadden in de beste wijken van de stad. Maar er waren geen hoge verwachtingen van Joyce haar huis. Ze gingen er vanuit dat Joyce haar huis waarschijnlijk veel werk nodig had door haar geheimzinnigheid.

v

Toronto

Nieuwsgierigheid

Toen Joyce de zussen aan de telefoon had, vertelde zij dat ze iets heel unieks en verrassends te wachten stond bij betreding van haar huis. De twee waren erg nieuwsgierig en wilden weten waar zij het over had.

Waar Heeft Ze Het Over?

Nieuwsgierigheid

96 jaar

Joyce kwam heel duidelijk over aan de telefoon en verstond alles goed. De zussen waren onder de indruk doordat Joyce al 96 jaar oud was! Carla zei zelfs dat ze nog fitter leek dan haar eigen oma, die veel jonger was. Dit verbaasde ze al, maar wat was nou de echte verrassing?

Echte Verassing

96 jaar

Geen renovaties

De zussen waren bang dat het huis er niet goed uit zal zien. Joyce woonde er al 70 jaar en het huis heeft naast de keuken geen enkele renovatie gehad.

Geen Innovaties

Geen renovaties

Het ergste scenario

De zusters bereidden zich voor op het meest erge scenario. Het is onmogelijk dat het huis er nog zo goed uitzag als Joyce er zeventig jaar geen vernieuwingen aan heeft gebracht. Toen Carla en Gladys naar Jane Street 148 liepen, waren ze een beetje twijfelachtig.

Het Ergste

Het ergste scenario

Puin ruimen

De makelaars waren bezorgd dat het erg moeilijk zou worden, en dat er veel tijd zou moeten worden besteed met de bijkomende kosten om het huis van Joyce schoon te maken. Hoe dichterbij de inspectie dag kwam, hoe ongeruster ze werden. Ze waren ervan overtuigd dat Joyce haar huis had achtergelaten met puin van de afgelopen 70 jaar.

Puin

Puin ruimen

Locatie van het huis

Aan de andere kant is een locatie een van de belangrijkste dingen als het gaat om onroerend goed. Het huis van Joyce stond in een van de beste buurten van de stad. Doordat het in een goede buurt was, wisten de zussen dat ze het voor een eerlijke prijs konden verkopen.

Locatie

Locatie van het huis

Een indrukwekkende prijs

Door de goede ligging van het huis, schatten de zussen dat het ongeveer $968.000 waard zou zijn. Ze hebben al eerder huizen in die buurt verkocht voor geweldige prijzen.

Indrukwekkende Prijzen

Een indrukwekkende prijs

Van gedachten veranderen

De prijs zou kunnen veranderen omdat ze eventuele reparatiekosten niet mee hadden gerekend. Ze zouden eerst naar het huis moeten kijken om er zeker van te zijn dat dit niet het geval was. Daarnaast was er nog een ander probleem. Joyce klonk aarzelend aan de telefoon en ze waren bang dat ze van gedachten zou veranderen.

Gedachten Veranderen

Van gedachten veranderen

Veel herinneringen

De zusters begrepen volkomen waarom Joyce zo aarzelend klonk. Het is lastig om een plek met zoveel herinneringen achter te laten. Ze waren er bezorgd over. Uiteindelijk vertelde Joyce de zussen dat ze de beslissing had genomen en dat ze zover was om haar huis te verkopen.

Aarzelend

Veel herinneringen

Een onverwachte wending

Om een beter beeld bij eventuele renovatiekosten te krijgen, besloten zij om langs te gaan. Gladys en Carla spraken een tijd en datum af. Nooit hadden zij kunnen weten dat zij iets compleets onverwachts zouden aantreffen. De zussen stonden versteld nu zij eindelijk wisten wat Joyce al die tijd te verbergen had.

Complete Surprise

Een onverwachte wending

De waarde van het huis

Het duo kon de waarde van het huis berekenen door foto’s en de ligging van het huis. Zonder een bezoek aan het huis, leek het niet meer dan een gewone woning en maakten zij wellicht een miscalculatie.

Final Answer

De waarde van het huis

Verkoop gaat van start

Uiteindelijk besloot Joyce haar woning te verkopen. De dag was eindelijk aangebroken en Gladys en Carla langs gingen op bezoek bij Joyce op Jane Street 148. Een oudere dame opende de voordeur en begroette de zussen. Toen het makelaars duo naar binnen ging, waren ze verrast.

A Change in Plans

Verkoop gaat van start

Geen normaal interieur

Gladys en Carla waren verrast door het interieur van het huis. Dit hadden zij nooit verwacht. Het interieur van Joyce was zeker niet standaard en Joyce was overduidelijk geen verzamelaar van puin en troep.

Amazing Interiors

Geen normaal interieur

Het ideale huis

Joyce leek het interieur zo goed bij te houden als geen ander. Het huis zag er prachtig uit van binnen. Gladys en Carla waren verrast om de staat van het huis te zien. Alles leek zo perfect te zijn, van het meubilair, tot de inrichting en zelfs de prullaria waren prachtig! Het huis was ontzettend schoon.

Screenshot 11

Het ideale huis

Jackpot

Het makelaars duo leek de jackpot wel te hebben gewonnen. In eerste instantie dachten zij dat het een normaal huis was en dat er nog wel het een en ander moest gebeuren. Maar nu wisten zij zeker dat zij het huis voor een hogere prijs op de markt konden aanbieden.

Time Capsule

Jackpot

De eigenaresse

Het huis leek wel uit de jaren ’40, alsof de tijd stil stond. Joyce trok hier tijdens de jaren ’40 in en heeft het ingericht zoals zij graag wilde. De vloeren, het meubilair, het behang, de gordijnen. Joyce heeft alles zelf uitgezocht. En het is prachtig!

Surprisingly Lucid

De eigenaresse

Goed onderhoud

Het kon weleens zo zijn dat dit huis een van de best onderhouden huizen ooit is geweest die de zussen in de verkoop mochten zetten. Daarnaast was het ook brandschoon. Alle kamers die Gladys en Carla hebben gezien, waren erg mooi. Toch begrepen ze de twijfel Joyce bij de verkoop van haar huis. De binnenkant van het huis is ontzettend goed onderhouden, maar er was toch iets wat niet mee kon zitten.

Something Special

Goed onderhoud

Vrouwelijk interieur

Het interieur van het huis was naar zeggen “vrouwelijk”. Ook al was het huis goed onderhouden, het kon nog weleens een moeilijke verkoop zijn, met name voor mannelijke kopers. De inrichting van het huis was onder andere roze, paars en goud. Niet iedereen zou hier doorheen kunnen kijken. En het herinrichten van een woning kan een behoorlijk kostenplaatje hebben. Daarnaast kost het veel tijd en moeite.

Huge Problem

Vrouwelijk interieur

De man-cave kelder

De meest unieke ruimte in het huis is zonder twijfel de kelder. De inrichting van de kelder was niet te vergelijken met de rest van het huis. Het kon een perfecte man-cave zijn. Houten latjes aan de muur en een bar, wat het een toevluchtsoord maakte. De kelder was waarschijnlijk de plek van de echtgenoot van Joyce.

Very Unique

De man-cave kelder

De tuin

De ambiance van het huis was niet terug te zien in de tuin, deze leek een beetje verwaarloosd. De eigenaren hebben nog wel de moeite genomen om AstroTurf in te schakelen, maar verdere moeite is niet ter sprake gekomen. Ondanks de staat van de tuin konden Gladys en Carla het huis nog steeds voor een mooie prijs verkopen. Het makelaars duo huurde een inspecteur in om eventuele verborgen schade te ontdekken voordat ze het huis op de markt plaatsten.

Apart From That

De tuin

Een verrassing

Naast een mooie buitenkant kunnen er genoeg problemen zijn aan de binnenkant van een huis. Denk aan schimmel of problemen met de fundering. Dit kan de waarde van het huis in hoge mate laten zakken. Maar Gladys en Carla waren er heilig van overtuigd dat alles goed was. Toen de inspecteurs langs kwamen, liepen zij tegen een verrassing aan.

The Inspectors

Een verrassing

Nog nooit zoiets meegemaakt

Gladys en Carla hadden nog nooit zoiets meegemaakt. De inspecteurs kwamen langs en gingen meteen aan het werk. Iedere hoek werd geïnspecteerd. De inspecteurs waren van mening dat het huis in prima staat was en dat het huis meteen in de verkoop kon. Iedereen stond versteld. Het enige wat Gladys en Carla moesten doen is teruggaan naar hun kantoor en het huis aanbieden aan potentiële kopers.

Beneath It All

Nog nooit zoiets meegemaakt

Strijd

Toen het makelaars duo op kantoor aankwam, gingen zij het huis van Joyce in de verkoop zetten. Gladys en Carla hebben het huis te koop gezet voor $699.000 dollar. Dit was wellicht aan de hoge kant, maar toen gebeurde er iets onverwachts. Er ontstond een enorme strijd tussen de potentiële kopers. Het huis was zo gewild door mensen die graag in deze buurt wilden wonen.

It Is On

Strijd

Viraal

Het bijzondere huis ging al snel viraal en werd opgepikt door nieuws zenders. Het huis werd zó populair dat de vraagprijs ook omhoog ging. Voor de mensen die dit verhaal gevolgd hebben leek het vast alsof het huis een museum was. Joyce koos ervoor om niks te veranderen.

Blast To The Past

Viraal

Geen veranderingen

In al die jaren heeft Joyce bijna niks veranderd aan het huis. Het enige dat gerenoveerd was in de jaren ’60, was de keuken. Joyce wilde normaal kunnen koken. Ook al stamde bijna al het keukenapparatuur af uit de jaren ’60, alles werkte nog prima. Dit is niet gek gezien het feit dat Joyce het huis goed onderhouden heeft.

Modern Kitchen

Geen veranderingen

Haar paleisje

Joyce wilde graag haar laatste jaren in een seniorenwoning doorbrengen. Daarom was het nu tijd om het huis in de verkoop te zetten. Joyce was in haar vroegere jaren naaister. Zij heeft nooit een studie gevolgd op het gebied van interieurontwerp. ”Ik probeerde altijd een individu te zijn en mijn eigen stijl te volgen.” zei Joyce tegen HGTV. Het was tijd dat Joyce haar paleisje, waar zij jarenlang aan had gewerkt, te verkopen.

Where She Went

Haar paleisje

1942

Joyce en haar man zijn tijdens De Tweede Wereldoorlog, in 1942, op Jane Street komen te wonen. Veel mensen vroegen zich af of de nieuwe kopers van het huis het zo zouden laten of het gaan renoveren. Tot op de dag van vandaag weten we niet wat er met het huis gaat gebeuren, maar wij hopen dat de nieuwe eigenaren het juiste zullen doen.

A History Lesson

1942

Het meubilair

Het was te mooi om waar te zijn. Toch zat er een addertje onder het gras. Het meubilair van het huis zat niet bij de verkoop inbegrepen. Dit speelde een grote rol bij het ontwerp van het huis, dus Gladys en Carla hoopten dat de potentiële kopers zich niet op het meubilair hadden gefocust. Zonder het meubilair is het nog steeds een prima huis. Alles gaat naar de dochter van Joyce, aangezien zij het meubilair graag wilde hebben en de erfenis voor haar is bedoeld.

Not The Furniture

Het meubilair

In zeer goede staat

De 96-jarige Joyce was nog maar 24 toen zij het huis kocht. Zij heeft het zeker niet verwaarloosd. Ook al heeft ze de laatste jaren grotendeels in de slaapkamer doorgebracht, zag het huis er nog steeds zo goed als nieuw uit. Van de stoelen tot het bed, kwam uit de jaren ’40, maar dat was niet te zien.

After Seven Decades

In zeer goede staat

Haar eigen smaak

Joyce hield ervan om dezelfde kleur te gebruiken in iedere kamer. Haar stijl was om dezelfde (pastel)tinten over elkaar te gebruiken. Ook hield ze van bijpassende ontwerpen en zachte kleuren. Joyce had oog voor detail, alles matchte zo goed samen, en daarnaast waren er bijna geen reparaties nodig aan het huis.

Pastel Colors

Haar eigen smaak

Zorgvuldig

Het huis is bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers. De kamers zijn voorzien van tapijt en het behang kan worden vergeleken met tijdperk na de oorlog door de barokpatronen, bloemenvegen en gouden accenten. Iedere kamer had zijn eigen kleur. De kasten in de woning zijn op maat gemaakt. En in iedere kamer staat een openhaard, die heb je wel nodig in Toronto.

The Intricate Details

Zorgvuldig

De wasruimte

De vloer van het huis is ontzettend mooi, maar de kelder wordt toch al gauw de favoriet. De wasruimte had houten kastjes aan de muur en de wasmachines pasten erbij, ondanks dat deze uit een ander jaar kwamen dan de rest van de spullen.

Follow In Her Footsteps

De wasruimte

Joyce haar passie

Het was Joyce haar passie om het huis in te richten en te onderhouden. Zij slaagde erin om het huis op hoog niveau te onderhouden, wat niet iets is wat veel mensen kunnen. In het geval van John Sims was zijn nieuwe aankoop in Arizona minder goed, doordat de woning niet goed werd onderhouden door de vorige eigenaren. Zijn nieuwe huis was vreemd en schijnbaar spookachtig.

An Outlet For Her Creativity

Joyce haar passie

Advertentie