Eeneiïge Drieling Neemt DNA Test Om De Verontrustende Waarheid Te Onthullen

Gepubliceerd op 06/03/2021
Advertentie

We beginnen deze reis helemaal op het begin voor de Dahm drieling; van een dorp tot roem in Hollywood tot één ongelooflijk vreemde dag in maart 2017 die hun levens voor altijd veranderde. Ga met ons mee en wees klaar om versteld te staan!

De Dahm Drieling

Nicole, Erica en Jaclyin werden – in die volgorde – geboren op 12 december 1977 en ze zijn beter bekend als de Dahm drieling. Ze lijken zeker veel op elkaar met hun blonde haar en blauwe ogen.

The Dahm Triplets

De Dahm Drieling

Haal Ons Uit Elkaar

Om ze uit elkaar te houden tattooëerden hun ouders kleine zwarte inktstippen op hun billen toen ze baby’s waren! Nicole heeft één stip, Erica twee en Jaclyn geen. Wat een techniek, nietwaar?

Tell Me Apart

Haal Ons Uit Elkaar

Uit Het Dorp

Jordan, Minnesota is een dorp maar dat is wel waar de drieling is opgegroeid. Ze gingen hier ook naar school. Natuurlijk kende iedereen ze, dat was niet zo gek want er wonen maar zo’n vijfduizend mensen in Jordan. Het is logisch dat een drieling, nota bene een eeneiïge drieling, niet onopgemerkt gaat in zo’n dorp.

Small Town

Uit Het Dorp

Jullie Drie

Nicole zei eens in een interview met Playboy, ¨We hebben bijna nooit onze eigen identiteit. We stonden altijd bekend als ‘jullie drie’ of ‘de drieling.'” Ze droegen matchende kleren en hadden dezelfde vrienden, de drieling deed alles samen. In plaats van dat ze ruzie maakten bleven ze heel, heel hecht.

You Three

Jullie Drie

Keerzijde

Natuurlijk is er ook een keerzijde aan drieling zijn, geloof het of niet. Jaclyn zei bijvoorbeeld dat, “privacy niet zo makkelijk is om te vinden. We deelden altijd alles, ook een slaapkamer zelfs. En mensen vragen altijd, “Welke ben jij?”

Downside

Keerzijde

Tienermodellen

Toen ze 16 waren verscheen de drieling op de voorpagina van “Teen Magazine” nadat ze een grote talentenjacht voor modellen hadden gewonnen. Zoals we al zeiden, blond haar en blauwe ogen gaan niet onopgemerkt… zeker niet in drievoud.

Teen Models

Tienermodellen

Verpleegsters

Na hun modellenwerk schreven de Dahms zich in bij de Universiteit van Minnesota voor de verpleegopleiding. Ze hoopten zelfs dat ze ooit in hetzelfde ziekenhuis zouden komen te werken! Het was echter op deze campus dat de drieling een advertentie voor Playboy zag. Za waren op zoek naar modellen om in hun speciale editie te vertonen.

Nurses

Verpleegsters

Papa Zegt

En geloof het of niet, maar het was hun vader die suggereerde dat ze met ze allen naar de fotoshoot moesten gaan! Hij wist toen nog niet hoeveel dat de toekomst van zijn dochters precies zou bepalen.

Daddy

Papa Zegt

Nooit Van Ons Leven

Het was een erg gewaagde beslissling van de Dahm drieling om uit de kleren te gaan voor Playboy, de keuze was dan ook niet makkelijk gemaakt. De drie hadden namelijk geen modellencarrière voor ogen! Jaclyn zei zelfs in een interview met Playboy in 1998 dat ze “dit nooit hadden gedaan (modellenwerk voor Playboy) als individuen.”

Never Ever

Nooit Van Ons Leven

Positieve Kant

We hebben de keerzijde al genoemd van een drieling zijn maar er zijn ook genoeg positieve kanten! Jaclyn vertelde bijvoorbeeld, “We weten alledrie wat de anderen aan het denken zijn zonder iets te hoeven zeggen.” En Erica zegt dat de overal uit het niets een feestje kunnen bouwen samen. Klinkt best wel cool!

Upside

Positieve Kant

Ja, Jij

Oh ja, Jaclyn, Erica en Nicole werden zelfs benoemd tot “Playboy Playmate van de Maand” in december 1998. Gaaf!

Yes You

Ja, Jij

De Entertainmentindustrie

Nadat de drieling in de Playboy was verschenen, kregen ze verscheidene nieuwe, grote kansen. Erica zei zelfs dat Playboy hun levens compleet had veranderd, dat ze “het niet anders zou willen hebben en dat het een geweldige ervaring was.” Uiteindelijk verlieten Nicole, Erica en Jaclyn alledrie de verpleegschool en joegen ze in plaats daarvan een carrière in de entertainmentindustrie na.

14th Annual Race To Erase MS Arrivals

De Entertainmentindustrie

Het Restaurantleven

Nadat Nicole haar tweede kind had gekregen was ze toe aan een verandering. Dus vertelde ze haar man, “Ik heb het gevoel dat mijn hersencellen afsterven. Het enige wat ik doe is spelen op de vloer en praten met de baby.” Gelukkig is haar man eigenaar van een pand in het centrum van San Diego dus moedigde hij haar aan om haar eigen restaurant te openen! Ze vond dit wel een mooi idee en opende “Lucky Bastard Saloon” in 2013. “Ik had nooit gedacht dat het zoveel werk zou zijn,” vertelt ze. “Ik heb vijf jaar aan ervaring opgedaan in het runnen van een restaurant in een tijdsbestek van zes maanden. Ik doe het merendeel van de marketing, het adverteren en het aannemen van werknemers. Ik heb het logo ontworpen. Ik boek alle bands. Ik zit er bovenop. Ik ben drukker dan ik ooit had gedacht.

Restaurant Life

Het Restaurantleven

Hou Het In De Familie

In een interview met Playboy in 2014 zei Nicole dat ze hoopt om nog wat andere “Lucky Bastard”-zaken te open op andere locaties en er een franchise van te maken. Verder hoopt ze ook met haar zussen samen hun eigen restaurant in Los Angeles te openen en misschien zelfs een realityshow te hebben waarin de Dahm drieling wordt gevolgd terwijl ze hun eigen restaurantketen runnen.

Keep It In The Family

Hou Het In De Familie

Altijd Mogelijkheden

De Dahm drieling kan nog steeds niet echt geloven hoe ongelooflijk veel mogelijkheden ze hebben gekregen sinds die eerste testshoot met Playboy. Ze hebben gezegd, “Het is iets wat je nooit ervaart als je uit een dorp komt met slechts vijfduizend inwoners, en opeens sta je in een tijdschrift dat wereldwijd wordt verkocht.

Opportunities Always

Altijd Mogelijkheden

De Achtergrond

Tijdens een interview met Playboy in 2014 werd de Dahm drieling gevraagd of ze veel commotie veroorzaken als ze ergens zijn, maar het antwoord was best verrassend! Nicole beantwoordde de interviewer, “Als dat al zo is, merken we dat niet.” Jaclyn voegde daaraan toe, “We proberen op de achtergrond te blijven. We zijn eigenlijk stil en best verlegen.” Hmm!

Fox Fall Season Launch Event Inside

De Achtergrond

TV Leven

In Hollywood kreeg de Dahm drieling meerdere bijrollen in televisieshows, zoals Boy Meets World. Verder verschenen de drie samen met hun vader en oudere zus in een aflevering van Family Feud, waar ze zelfs 10.000 dollar wonnen.

TV Life

TV Leven

Driedubbele Tattoo

Jep, de zussen hebben alledrie een tattoe op de binnenkant van hun pols, die hun drie-eenheid symboliseert. Nicole legde ooit uit dat hun tattoo staat voor het feit dat “we uit één ei kwamen dat in drieën is gesplitst. We wilden symboliseren hoe hecht we zijn.”

Triple Tattoo

Driedubbele Tattoo

Tortelduiven

Nadat ze een aflevering van House Wars wonnen, kregen ze een rol in de realityserie Renovate My Family. De presentator van de show was Dr. Phils zoon, Jay McGraw, en hij was al gauw smoorverliefd op Erica. Erica zei zelfs dat het “liefde op het eerste gezicht” was.

Lover Boy

Tortelduiven

Perfecte Bruiloft

Bovendien hadden Jay en Erica letterlijk de perfecte bruiloft in augustus 2006 in het huis van Dr. Phil in Beverly Hills. Het stel schreef hun eigen geloftes en er waren 400 gasten om samen hun speciale dag te vieren. Dr. Phils vrouw, Robin, vertelde later dat het erg ontroerend was en dat ze Phil emotioneel zag worden, waardoor zij “tranen van vreugde” huilde.

Jordan McGraw & Jay McGraw & Erica Dahm McGraw

Perfecte Bruiloft

De Vraag

Nou, Jay McGraw klapte uit de school over hoe hij de vraag aan Erica had gesteld tijdens een aflevering van Dr. Phil nog wel. Hij nam Erica mee naar Dallas, Texas, knielde zoals traditie betaamt en “vroeg haar om de rest van haar leven met me te delen.” Lief! Oh ja, vergeet niet dat de ring vijf karaats platinum is, met diamanten en twee groene smaragden.

The Question

De Vraag

Ja, Ik Wil!

Natuurlijk waren Erica’s zussen de bruidsmeisjes, dat spreekt voor zich. Verder waren de jurken van de bruidsmeisjes ontworpen door Bradley Bayou terwijl Erica een jurk van Chado Ralph Rucci aan had, die speciaal voor haar was ontworpen.

The Story Changes

Ja, Ik Wil!

Dr. Phil

Jep, Dr. Phil houdt van zijn kleinkinderen en hij is zeker dol op Erica. Hij was zelfs Jay’s getuige, wat gewoon erg schattig is. Jay vertelde verder in een aflevering van Dr. Phil dat hij gelooft dat zijn ouders “bijna net zoveel van haar [Erica] houden als ik.”

Dr. Phil

Dr. Phil

The Doctors

Als producent van The Doctors, liet Jay McGraw de drieling meerdere keren in het programma opdraven waar ze verschillende onderwerpen bespraken, zoals vruchtbaarheid en zwangerschapsproblemen. Begrijpelijkerwijs hield het publiek gelijk van ze! Toen hadden de producenten op een dag een geniaal idee, eentje die ervoor zou zorgen dat ze geweldige kijkcijfers zouden krijgen.

The Doctors

The Doctors

Aangenaam Kennis Te Maken

Die toevallige ontmoeting met Jay McGraw is dus wat ertoe heeft geleid dat de Dahm-zussen die ongelooflijk verrassende DNA testresultaten uiteindelijk hebben gekregen. Dr. Phil, zoals we al zeiden, is een producent van de show The Doctors, waar allerlei medische issues besproken worden door een panel van dokters. Nu en dan komen er beroemdheden in het programma om over hun eigen medische problemen te praten, meningen te geven en te discussiëren.

Nice To Meet You

Aangenaam Kennis Te Maken

Zwangere Buik

Terwijl ze in The Doctors te gast waren, was de drieling onderwerp van discussie van een hedendaags medisch wonder, ze waren namelijk alledrie tegelijk zwanger! Nicole beviel in januari 2010, Erica in maart 2010 en Jaclyn in februari 2010. Dat is niet het enige toevallige gegeven, ze bevielen alledrie van een dochter!

Baby Bump

Zwangere Buik

Advertentie