Legendarisch Mislukte Vakantiefoto’s

Gepubliceerd op 04/10/2021
Advertentie

Weet je nog dat artikel over vreselijke vakantiefoto’s dat je zo leuk vond? Goed nieuws! In dit artikel hebben we nog talloze andere foto’s voor je. Iedereen heeft weleens een vakantie nodig. Wij hebben er ook altijd eentje nodig, ook al zijn we bijvoorbeeld net weer terug van een reisje. Dit is een manier om je beter te voelen: kijk naar deze vakantiefoto’s die compleet mislukten.

Poseer Voor De Camera

Hakken zijn perfecte schoenen om klasse uit te stralen en ze passen bij een hoop verschillende outfits maar niet bij ze allemaal. Voor een fotoshoot in het water wilde deze vrouw per se haar geliefde paar hakken aan. Hakken zijn vaak een goede keuze maar hier ziet het er vreemd uit en ook een beetje gevaarlijk. Voor zo’n dagje zon, zee en strand raden wij gewoon slippers aan!

Pose For The Cam

Poseer Voor De Camera

Strandoutfit

Heb je ooit het ongemakkelijke gevoel gehad wanneer je je shirt en broek uitdoet als je aankomt op het strand? Volg deze man gewoon, die ook aan het uitkleden is maar het boeit hem totaal niet. Dit ziet er toch niet zo stijvol uit voor een dagje strand of hij nou echt zich aan het uitkleden was of een nieuwe trend wilde starten. Het is ongemakkelijk…voor iedereen!

Beach Outfit

Strandoutfit

Wat Een Uitglijder

Zwembadspeelgoed en opgeblazen banden zorgen voor erg veel plezier in het water…tot je eruit wil stappen. Het is niet makkelijk om uit zo’n ding te komen, zeker als het de vorm heeft van een flamingo. Er zijn ergere dingen die kunnen gebeuren maar deze uitglijder ziet er niet heel fijn uit (wel gedenkwaardig).

What A Flip

Wat Een Uitglijder

Water Betreden Op Eigen Risico

Dit is geen scène uit Jaws; dit is een echte foto! Je zou denken dat mensen weg zouden blijven uit de zee met zo’n bord maar deze strandgangers kan het blijkbaar niks schelen dat er mogelijk haaien zijn in het water. We snappen dat je graag even wil zwemmen als dit bijvoorbeeld je enige kans is in de vakantie. Maar is het het echt waard om risico te lopen op een aanval van een haai? Hopelijk is iedereen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.

Enter Water At Your Own Risk

Water Betreden Op Eigen Risico

Wat Gebeurt Er Hierna

Wat we niet snappen aan deze foto is hoe de fotograaf geen hartaanval kreeg toen hij hem nam! Misschien is het alleen ons perspectief maar het lijkt toch echt alsof de baby in de zee staat te vallen en de ouders zien er ontzettend op hun gemak uit! Laten we hopen dat er niks ergs is gebeurd en het slechts een grappige herinnering. En hopelijk heeft de vrouw van deze man hem niet vermoord nadat ze deze foto zag!

What's Gonna Happen Volgende

Wat Gebeurt Er Hierna

WC-Pauze

Deze ouders verdienen alle lof omdat ze niet alleen een mobiele wc mee hebben genomen op vakantie maar ook nog zulk mooi landschap uitkozen voor het kind die even naar de plee moest. Er is niks zo fijn als een loyale zus die haar broer ondersteunt ook als het minder goed gaat. Dit is een foto om te koesteren!

Potty Break

WC-Pauze

Vind Het Maffe Gezicht

Kijk in de bovenste rechterhoek van het beeld als je het gekke kind nog niet hebt gezien. Is dat kind niet zo aandoenlijk dat je hem een aai over de bol wil geven? We weten niet hoe jij er over denkt maar wij zouden zo vrienden met hem kunnen zijn. Hij lijkt zo duivels dat er rook uit zijn haar opstijft! Oh, wat een problemen zal hij krijgen als zijn moeder ziet dat hij een perfect familieportret heeft verpest.

Spot The Odd Face

Vind Het Maffe Gezicht

Star Trek Familie

Jongens, vernietig deze foto alsjeblieft. Gewoon al zodat die twee kinderen nooit hoeven te zien hoe sullig ze er vroeger uitzagen. Die retro ruimtepakken zien er wel uit als grappig om te dragen maar toch, deze hilarische combinatie van Star Trek en Revenge of the Nerds is gewoon iets te veel van het goede.

Star Trek Themed Family

Star Trek Familie

Vriendelijke Foto

Ja, deze foto is echt. Deze jongen ligt nietsvermoedend op het strand met zijn aap op hem en een geweldige papegaai op zijn knie. Over deze foto kan deze jongen nog jaren opscheppen. Dr. Doolittle, je hebt een serieuze concurrent, en hij is een hoop jonger en schattiger dan jij!

Friendly Picture

Vriendelijke Foto

Familiefoto

Iedereen weet dat natuur enorm krachtig is en deze schildpadden bewijzen dat maar weer eens. Of deze twee kozen een vreselijk moment om intiem te zijn of de timing van de fotograaf is verkeerd. Waarom niet wat rust en stilte?

Family Picture

Familiefoto

Helemaal Niet Effectief

Niet alleen zullen deze twee nooit meer vergeten om zonnebrand op te doen maar ze kunnen deze foto nog jaren aan familie laten zien zodat ook de volgende generatie dat zal onthouden. Het doet al pijn om er naar te kijken!

Not Effective At All

Helemaal Niet Effectief

Wat Een Vreselijke Dag

Deze man zat niet alleen helemaal vast in het zand, hij kreeg ook nog eens een walgelijk cadeautje van dit drietal zeemeeuwen. Kent hij de gouden regel niet dat je nooit moet worden begraven op het strand?! Zijn kinderen (die hem waarschijnlijk begraven hebben) zijn waarschijnlijk hard aan het lachen op de achtergrond, de man zelf ziet er niet uit alsof hij het kan waarden. Er is slechts één lichtpuntje: godzijdank heeft hij een zonnebril op!

What A Terrible Day

Wat Een Vreselijke Dag

Een Dutje Doen

Weet je zeker dat je geen roomservice wil in je suite, makker? We weten niet zeker hoe deze man hier terecht is gekomen en of de buschauffeur weet wat er gaande is, maar we nemen onze hoed voor hem af. En kijk, er staat zelfs een paar slippers voor hem bij de bus. Wie zegt dat je niet goedkoop in stijl kan reizen?

Taking A Nap

Een Dutje Doen

Ergste Nachtmerrie

Deze man is op een vreselijke manier verbrand en kwam er pas te laat achter. De komende paar weken zal hij alleen gesloten schoenen dragen.

Worst Nightmare

Ergste Nachtmerrie

Met De Mannen

Deze oma lijkt de tijd van haar leven te hebben, zeker vergeleken met alle andere toeristen op deze lijst. Deze vrouw liep langs deze fotoshoot en besloot dat ze deze kans niet aan haar voorbij kon laten gaan.

With The Boys

Met De Mannen

Disney

“Echt pap? Hebben we hiervoor Disney laten schieten? Alweer?!” Nee maar serieus, de ouders van deze kinderen konden geen betere vakantiebestemming bedenken dan een stortplaats? We hopen maar dat dit gewoon een familiedag op werk was.

Disney

Disney

De Nieuwe Trend

Hebben we het nieuwe advies voor zonnen van Vogue gemist dit jaar? Of gebruikt deze meid de tomaten om haar verbrande huid te verzachten? Ze lijkt het in ieder geval niet naar haar zin te hebben. Ze zal nog ongelukkiger zijn als ze die tomaten van haar huid haalt en zes grote witte cirkels op haar benen ziet. \

The New Trend

De Nieuwe Trend

‘Nee, Papa!’

“Wat ben je in hemelsnaam aan het doen, papa?” Wat deed deze vent, joh? Zijn poging om zijn baby voor het eerst een kameel te laten zien lijkt volkomen fout te gaan, de kameel probeert de hand van het kleine jochie op te eten!

'No, Daddy!'

‘Nee, Papa!’

Moederbeer Onderweg

Of dit is de naarste autopech ooit of deze familie stopte serieus even om de moederbeer beter te bekijken. Wat dan ook, wij raden ten zeerste aan om zo snel mogelijk weg te rijden. Of, wie weet, misschien was de moederbeer de weg kwijt en wilde ze een passerende auto om de richting vragen.

Mama Bear On The Way

Moederbeer Onderweg

Waarom?

Dit is in zoveel opzichten onjuist. Waarom hebben ze allemaal een grijns op hun hoofd? Misschien dachten ze “hey, dit is een goed moment voor een familiefoto, laten we er gewoon eentje vragen aan de ambulancemedewerkers!” omdat ze wisten dat ze het zou redden.

Why?

Waarom?

Als Je In Canada Bent

Een paar pikhouwelen en een enge ijsbeer, dat is alles wat je nodig hebt voor een goede familiefoto in Canada. We weten niet zeker of het nou de enge glimlach van de ijsbeer is of dat ze in een iglo lijken te staan, maar hoe meer we naar deze foto kijken, hoe vreemder hij is.

While In Canada

Als Je In Canada Bent

De Meme

We weten niet wat er leuker is aan deze foto: dat ze allemaal hetzelfde aan hebben, dat ze allemaal de extreem ongemakkelijke glimlach van hun vader hebben, dat ze allemaal een andere kant op kijken of dat ze recht uit de film Revenge of the Nerds lijken te komen.

The Meme

De Meme

Reis Door Europa

Niks zo leuk als een familiereis naar Frankrijk, vooral natuurlijk die belangrijke foto voor de Eiffeltoren. Dit kind wist daar echter niet van af en ondanks dat zijn ouders hun best doen om te poseren en te lachen, kan je niet om het hurkende kind met zijn hoofd in een plastic tas heen kijken.

Trip To Europe

Reis Door Europa

Klaar Voor De Camera

We vinden de gezichtsuitdrukking van de man in de foto geweldig. Hij lijkt alles onder controle te hebben en heeft geen idee wat er achter hem gebeurd. Om eerlijk te zijn is het een prachtig landschap voor een vakantiefoto. Wanneer zij haarzelf ziet in de foto zal ze teleurgesteld zijn (of, hopelijk, hardop moeten lachen).

Ready For The Camera

Klaar Voor De Camera

Onder De Modder

Er is niks zo lekker als een goed modderbad om je dag mee te beginnen, maar deze man is wel heel ver gegaan. Als je geen zonnebrand hebt zal modder je beschermen tegen zonnestralen. Deze man gaat een stapje verder en de hitte maakt hem niks uit, hij noemt het “natuurlijke zonnebrand”.

Covered In Mud

Onder De Modder

Fotograaf

Om een fatsoenlijke foto te maken heeft een fotograaf de juiste belichting nodig, de juiste omgeving, etc., maar niemand heeft ooit gezegd dat je zulke nagels nodig hebt. Deze nagels kunnen de ogen van een vis doorboren. Of nouja, ook van een mens trouwens.

Photographer

Fotograaf

Aanval Van De Apen

Deze foto is hier een goed voorbeeld van: als je snacks in je hand hebt, zullen apen het ofwel van je afpakken ofwel wachten tot je het ze geeft. We kunnen alleen maar voorstellen hoe ze deze foto en het verhaal aan haar vrienden heeft laten zien en verteld.

The Monkey Attack

Aanval Van De Apen

Advertentie