Deze celebrities hebben geweldige transformaties ondergaan

Gepubliceerd op 06/15/2021
Advertentie

Voor vele mensen over de hele wereld is het moeilijk om een gezond figuur te behouden, het is een eindeloze strijd. Beroemdheden die continu in de schijnwerpers staan vinden het wellicht nog moeilijker om aan te komen. Maar sommigen hebben wat geheime trucjes om meerdere kilo’s te vermijden. Wij hebben een lijstje gemaakt van deze beroemdheden, dus lees vooral verder om hun verhalen te bewonderen!

Christina Aguilera

Laten we beginnen met de beroemde popster Christina Aguilera. Op 35-jarige leeftijd ziet zij er beter uit dan ooit en is zij ruim 22 kilo afgevallen. Maar zij heeft veel kritiek over zich heen gekregen in 2012 door haar nieuwe curves. Na een jaar kreeg zij toch wel positieve aandacht van de media na haar gewichtsverlies.

Christina Aguilera Reveals the Exact Diet That Led to Her 49 Pound Weight Loss Christina Aguilera

Janet Jackson

Ik denk dat wij het er allemaal over eens zijn dat het beruchte optreden van Janet Jackson in 2004, de meeste Super Bowl optredens niet meer hetzelfde zijn geweest. Tegenwoordig is zij bezig met het veranderen van haar leefstijl om deze gezonder te maken. Zij is tenminste 27 kilo afgevallen tot nu toe.

Janet Jackson

Janet Jackson

50 Cent

Deze rapper, die ook acteert, heeft de wereld geschockeerd nadat er een foto lekte van Curtis ’50 Cent’ Jackson die meer dan 20 kilo zou zijn afgevallen voor een rol in een nieuwe film. Hij speelt hier een man met kanker. Wij weten niet echt wat wij van zijn gewichtsverlies vinden…

50 Cent

50 Cent

John Goodman

Hollywood legende John Goodman is heel veel afgevallen, dat staat vast. Maar het ging niet snel of in een keer. De beroemdheid vertelde dat hij een emotie eter was en eigenlijk heel de dag door at. Hij ziet er nu veel beter uit, en zeer zeker gezonder!

John Goodman

John Goodman

Chris Pratt

In het Marvel universum speelt Chris Pratt de rol van een superheld. Maar hij heeft vast ook superkrachten in het echt, doordat afvallen heel makkelijk lijkt voor hem. Hij speelde de liefdevolle Andy Dwyer in Parks and Recreation voor hij de sportschool in ging, om zich klaar te stomen tot de superheld waar hij voor ons zo bekend om staat. Wij keuren deze transformatie goed!

Chris Pratt

Chris Pratt

Christian Bale

Veelbesproken Hollywood acteur Christian Bale moest een strict dieet volgen en regelmatig bewegen voor meerdere rollen in films. Naast zijn acteur skills staat hij bekend om het spelen van verschillende soorten karakters doordat hij zijn lichaam zo makkelijk kan aanpassen. Hij speelde de hoofdrol in The Machinist en ook een superheld in Batman Begins.

Christian Bale

Christian Bale

Alec Baldwin

Het voelt alsof Alec Baldwin voor altijd een deel uit heeft gemaakt van Hollywood. De ster heeft een prediabetes diagnose gekregen waardoor hij naar zijn dokter moest luisteren en een streng afval programma moest volgen. Sinds het begin van het programma is Baldwin meer dan 13 kilo afgevallen.

Alec Baldwin

Alec Baldwin

Mariah Carey

Mariah Carey is een Hollywood ster die bijna iedereen ter wereld kent. Maar zij is ook iets aangekomen. Na veel in de media te zijn besproken nam Mariah wat beslissingen om haar leven te beteren en zo gezonder te leven. Zij is door de jaren heen meer dan 30 kilo afgevallen.

Mariah Carey

Mariah Carey

Al Roker

Op een gegeven moment woog televisie presentator Al Roker ruim 154 kilo. Doordat hij er niet goed uit zag en zich niet gezond voelde, ondernam hij stappen om de kilo’s te verliezen en ze voorgoed kwijt te zijn. Vandaag de dag ziet hij er veel gelukkiger en gezonder uit, en weegt Al Roker rond de 86 kilo.

Al Roker

Al Roker

Gabourey Sidibe

Na haar geweldige prestatie in de film Precious werd Sidibe een grote ster in Hollywood. Na haar reis naar de top en veel momenten in de schijnwerpers voelde zij zich naar zeggen steeds meer ongemakkelijk over haar uiterlijk. Hierdoor besloot zij haar leefstijl te veranderen en is sindsdien 20+ kilo afgevallen. Zij is nog steeds bezig met afslanken en wil haar lichaam er gezond uit laten zien.

Gabourey Sidibe

Gabourey Sidibe

Rebel Wilson

Pitch Perfect ster Rebel Wilson speelde “Fat Amy” in de welbekende film. De 37-jarige Wilson begon in april 2016 met afvallen. Tot zover is de grappige actrice 6 kilo afgevallen door veel te wandelen. Dat is een goede afslank tip waar wij zeker achter staan.

Rebel Wilson

Rebel Wilson

Kirsten Vangsness

Ook al was Penelope Garcia jouw favoriet in Criminal Minds, Kirsten Vangsness’ haar geweldige gewichtsverlies maakt het lastig om de actrice nog te herkennen. Zij zei dat een gezond dieet, die zij van haar personal trainer kreeg, haar hielp om de extra kilo’s kwijt te raken.

Kirsten Vangsness

Kirsten Vangsness

Beth Smith

Toen zij de kilo’s verloor waar iedereen haar altijd aan herkende, maakte Beth Smith een opmerkelijk verschil. Zij stond vaker in de schijnwerpers doordat zij de vijfde vrouw was van ‘Dog’ Duane Chapman, de welbekende premiejager.

Beth Smith

Beth Smith

Susan Boyle

De Schotse zangeres Susan Boyle stond zelf in 2009 in de schijnwerpers toen zij verscheen op Britain’s Got Talent. Zij is recentelijk gediagnosticeerd met Type 2 diabetes. Haar doktoren adviseerden haar om af te vallen en zij is daarmee aan de slag gegaan. Boyle ziet er heel anders uit na 13 kilo te zijn afgevallen! Zij is gestopt met het eten van voedsel dat suiker bevat, zoals snoep en cake, en wandelde dagelijks 2 kilometer. Dat is pas toewijding!

Susan Boyle

Susan Boyle

Keely Shaye Smith

Zij mag dan geen grote filmster zijn, maar zij is wel de vrouw van een van de meest bekende acteurs! Pierce Brosnan zijn tweede vrouw is Amerikaans journaliste Keely Shaye Smith. De journaliste verscheen in een aantal films, waaronder The Opponent en Poisoning Paradise.

Keely Shaye Smith

Keely Shaye Smith

Celine Dion

Celine Dion verdient alle lof als het gaat om haar contributie aan de muziekwereld. Veel mensen associëren haar met “My Heart Will Go On,” de grote hit van de bekende film Titanic. Na de dood van haar man verloor de zangeres talloze kilo’s. Vandaag de dag lijkt het beter met haar te gaan.

Celine Dion1

Celine Dion

Kirstie Alley

Kirstie Alley was nooit een tengere vrouw, maar ziet er veel gezonder uit op 65-jarige leeftijd dan wij ooit hadden gedacht. In het heden is Alley een woordvoerder voor Jenny Craig na het programma te hebben gevolgd waar zij zo’n 20 kilo is afgevallen.

Kristy Allen Is Afgevallen En Ziet Er Prachtig Uit

Kirstie Alley

Jorge Garcia

De ster van Lost, Jorge Garcia, besloot zijn leefstijl te veranderen door de extra kilo’s kwijt te raken. De acteur is nu een en beweegt regelmatig in zijn routine.

Jorge Garcia

Jorge Garcia

Honey Boo Boo

Mama June, de moeder van de reality TV ster Honey Boo Boo, is rond de 135 kilo afgevallen. Dit inspireerde haar om haar dochter te helpen met afvallen. Honey Boo Boo was geen fan van het idee maar is toch met haar moeder in zee gegaan. De jonge TV ster is nu veel gezonder.

Honey Boo Boo Is Afgevallen En We Kunnen Niet Stoppen Met Te Staren!

Honey Boo Boo 

Chrissy Metz

Tijdens het filmen van American Horror Story: Freakshow had Chrissy Metz het moeilijk en worstelde zij met weinig energie en een heftige depressie. Maar tijdens haar rol in This Is Us leek het prima met haar te gaan. Zij is zo’n 45 kilo kwijtgeraakt en iedereen stond versteld!

Christy Metz

Chrissy Metz

Jonathan Antoine

De Britain’s Got Talent ster Jonathan Antoine ziet er geweldig uit! De indrukwekkende zanger is wat kilo’s kwijtgeraakt en heeft zijn leefstijl veranderd. Hij eet nu gezonder en beweegt regelmatig.

Jonathan Antoine

Jonathan Antoine

Nicole ‘Snooki’ Polizzi

Nicole ‘Snooki’ Polizzi, het lieverdje van Jersey Shore, is een van de meest sexy vrouwen op Instagram geworden. Na haar bevalling is zij meer dan 45 kilo afgevallen.

Nicole Snooki Polizzi

Nicole Snooki Polizzi

Raven Symone

Ex-kinder ster Raven Symone haalde de krantenkoppen in 2011 doordat haar gewichtsverlies van 30 kilo openbaar werd gemaakt. Symone zegt dat een streng dieet en sporten de twee dingen zijn die je nodig hebt om dit te behalen.

Raven Symone

Raven Symone

Graham Elliot

Graham Elliot heeft een vaste aanwezigheid bij MasterChef. Fans van de populaire TV show zullen het er zeker mee eens zijn dat hij er nu heel anders uit ziet. De chef is meer dan 68 kilo afgevallen, en hij woog in 2013 nog 180 kilo.

Graham Elliot

Graham Elliot

Chaz Bono

Na veel te zijn afgevallen ziet Chaz Bono er veel beter en zelfverzekerder uit. Hij verscheen in meerdere TV shows, waaronder de reality serie Dancing with the Stars en de populaire American Horror Story.

Chaz Bono

Chaz Bono

Advertentie